Elvis dogwhisper 10 månader

24. mar, 2015

Dela den här sidan

febermys

24. mar, 2015

livet i inhängnaden

24. mar, 2015

ja dessa hundar...

17. feb, 2015

Nu har vi provat att para Birja för sista gången.. hon vill inte . därmed har vi inga avelshundar kvar här hemma mer. Mira och Bojan är ju pensionärer nu .

Vi har såklart våran härliga Lajka på foder men hon är inte accepterad här hemma hos mina tikar så jag vet inte hur det blir med henne i framtiden.

Isor är nyligen parad igen och kommer förhoppningsvis bli pappa i april💋, det ser vi fram emot. återkommer när vi vet mer om det.

 

Mira har blivit halt 😥. det är efter att hon har vilat som hon går halt och knackligt.

Men hon hoppar och studsar så fort vi kommit ut eller hon har kommit igång. Detta har börjat ganska hastigt för ca 8 veckor sedan.

vet inte om det var efter att vi kastade boll ute i snön om det är nån sträckning efter det.

Dessutom har hon blivit bråkigare mot Bojan här hemma och inte heller löpt än, vilket hon borde gjort för ett tag sedan.. Vi har klämmat och undersökt, kollat blodprover och röntgat tassar men allt ser jättebra ut. hon går på smärtlindring nu men det verkar inte göra nån skillnad.. vi avaktar nu borreliasvar och sen får vi se hur vi går vidare om det inte ger sej.

 

För övrigt är vi bara så glada i att vår inhägnade gård äntligen är klar!!  vi är alla glada och mycket nytt och spännande händer i våra liv 😋

 

Snälla ni som inte har gjort det än. HD röntga era hundar. Det är idag ca 20% som har någon form av hd problem av gårdshundarna. vi vill ju alla kunna bidra med att vi får behålla vår friska ras.genom att ni röntgar så ser jag om jag avlar fram bra hd statistik eller inte. om ni röntgar så ser ni också i tid om er hund har eller kommer att få problem i framtiden och kan förebygga väl för hundens välbefinnande.

Bild

17. feb, 2015