God Jul till er alla

God jul och ge era hundar riktigt långa, roliga och härliga promenader  i julhelgen. det är det de önskar sej mest av allt.  Här är vi fyra på kalhygget bakom vårat hus. 2 timmar i skogen är  en perfekt start på dagen för kropp och själ. 

K-kullen 7 v

Valparna ute för första gången

kyligt men kul tyckte dom

K-kullen busar inne

Kajsa, Kitty oc Kuster busar inne med mamma. Hon vill inte dia längre nu har valparna fått vassa tönder och äter valpfoder. 5 v gamla.

K-kullen 3 veckor

Allt lugnt och gint i valplådan. Valparna har öppnat ögonen och busar  i slow motion. Men mest sover och äter dom än. Nu ska dom avmaskas för första gången. Nästa vecka avslöjar jag deras namn;)

Kennelträffen 2018

En riktigt lyckad dag med vandringsled, hundsläpp på stranden, tipspromenad mingel och fika.  Tack alla som kom!🙂

K-kullen 10 dagar.

leverbrun tik långsvans, svart vit brun tik lång svans , leverbrun hane halv svans. 

Kennelträff 2018

Hej. Angående kennelträffen på lördag. Det är ca 16 hundar anmälda med ca 30 tillhörande hussar och mattar:). Vi ses kl 12 på Kållandsö läckö strand. ( OBS inte läckö slott utan vandrarhemmet . Se vägbeskrivning på www. Lackostrand.se) vi inleder med tipspromenad fotografering och lite mingel. Kl 13 kommer en Hundinstruktör som heter Malin Palm och lär oss lite diverse hundaktiviteter och hantering av hund. Vi håller på till ca kl 16 med paus för fika vid ca 14:30. Jag bjuder på fikat!  Middag på kvällen blir inställd pga för få deltagare. Jättekul att så många kunde komma och är ni fler som vill komma så hör av er, det är inte för sent. klä på er varmt och ta gärna med sittunderlag och hundgodis samt bajspåsar.

K-kullen välkommen till världen!

i lördags föddes jina och Ottos valpar. 4 st. två tikar och två hanar. Glädje och sorg- Ena hanen var mindre än de andra och efter kämpande med stödmatning och extravärme i ett dygn så fick vi tyvärr ge upp honom idag . barnen döpte honom till Bamse, vila i frid Bamse hoppas farmor Bojan tar väl hand om dej.  Jina är lugn och trygg och tar jättebra hand om valparna, hon visste allt från första stund trots hon är förstagångsföderska. Jag är så stolt över henne och glad över de tre andra superfina valparna. En leverbrun tik, en trefärgad tik, och en leverbrun hane. Fler bilder kommer när vi vilat upp oss efter allt.

Jina med sina fyra valpar

Jina med sina fyra valpar

Hej igen

Det var ett tag sen jag skrev, vi har fått tillökning i familjen så det blir lite ont om tid till att blogga . Just nu har vi 3 barn och 4 hundar här på blåsippebacken ❤

Det här är Jonna som vi behöll från J-kullen. hon är en kopia av sin farmor Bojan och vi är såå glada att vi har henne. 

Jina är parad med Otto och vi hoppas på valpar i september.

Jag Inbjuder till en en Valpträff  den 29 september. 🤪 Alla som har hund från min kennel, fäder till valpar eller foderhundar är välkomna! senast anmälan 15 aug.  mer information finns under fliken valpträffar.

Hoppas på att kunna skriva lite mer i fortsättningen. trevlig sommar på er!

Jonna njuter på sjön

Jonna njuter på sjön

Kommentarer

Wilma

21.09.2018 11:43

Dom är sååå söta!!😍😍😍😍

Senaste kommentaren

13.06 | 09:04

👍

13.06 | 08:19

Rääta rubriken Fettyror, ska vara fettsyror

10.05 | 10:37

Hej vår blivande valp! Vi är så upprymda över att du ska komma och vara en del av vår familj. Vi kommer att ge dig massor av kärlek och respekt.

06.05 | 14:08

Grattis till fina valpar! Att de fått bakklor kommer från gamla linjer bakom Stolta Ebbas Irminsul Of Sweden (såg att du ”glömt” hans kennelnamn).
Lycka till med kullen,
Erika@kennel Stolta Ebbas

Dela den här sidan