Bojan 10 år

24. apr, 2014

Dela den här sidan

väntar

24. apr, 2014

Grattis Bojan!!!!

21. apr, 2014

VÅR ÄLSKADE BOJAN FYLLER IDAG 10

ÅR!!!!!!

GRATTIS!!❤❤

skendräktighet och höggraviditet

16. apr, 2014

Ja nu var Mira Skendräktig, inte så lite heller.. Det får bli en förändring snart för det är välldans jobbigt för alla inblandade.

Hon gnyr, gnäller och skäller. vaktar oerhört på allt och alla hela tiden, vill bädda ligga och dia allt och kan inte bestämma sej för varnånstans.

Det adopteras det ena och det andra, just nu är det gröna små sköldpaddor (Ainas badleksaker)

Hon har tom hoppat upp på badkarskanten och i badkaret för att hämta dem.

 

Inatt vaknade vi av ett hund slagsmål när Mira smugit med sej ett gossedjur till sängen och Bojan råkade komma för nära.

Det blev ett jäkla liv. vi försökte dra isär hundarna i mörkret för lampan ville inte tända sej. Birja skulle knö sej emellan för att lugna ner alla och Chrille skulle just slänga ut en hund och smälla igen dörren då jag kom emellan och fick mej en tjolablängare rakt över tinningen, Aina vaknade och skrek såklart. Mira blev förvisad till köket och gnyr och skäller av olust.  Hon vill ju till sina valpar.

 

Jag är noga med att inte låta henne ha några valpar" för jag vill inte främja det här beteendet, det får gärna gå över fort.

Det endar man kan göra är hård motion och träning för att komma på andra tankar men hon vill helst inte utanför dörren så man får släpa ut henne.

 

Själv kan jag inte gå längre pga alla sammandragningar. nu v 37 . men vi har cyklat endel.

Min graviditet är väl antagligen en stor bidragande orsak till hennes obalans också. Jag tycker att hundarna reagerar starkt på att jag inte är mej lik. 

 

Min syster och Chrille får gå promenaderna numera.

 

Nej som sagt , jag är så ofantligt trött på den här obalansen i flocken. Det brukar bli bättre mellan löpen men nu känns det inte långt mellan löp och skendräktighe

 

Mira löper ju var 6:e månad så det blir tätt. Eftersom hon ändå är såpass gammal nu så är nog en sterilisering det bästa ändå.

 

 

dikesundersökning

4. apr, 2014