Håll tummarna nu

21. jan, 2016

 Nu kör jag all in här.. kollar Birjas hormoner varannan dag för att verkligen ha koll.. nu löper hon och det är dags att åka om några dagar. Nu har jag både en plan A B och C. nu ska det väl gå vägen!!!. önskar inget hellre nu än attmin älskade Birja ska ge mej några valpar.❤

Imorn kommer Maja och ska bo med oss ett tag, det ska bli kul 🙂

Dela den här sidan

Hundarnas motion. att spinga upp och ned i backen.

21. jan, 2016

Knöt fast pulkan i Miras halsband så kunde hon dra den upp för backen:)  Inget barn i förstås;)

Knöt fast pulkan i Miras halsband så kunde hon dra den upp för backen:) Inget barn i förstås;)

Lite reklam för flexikoppel på hal is

21. jan, 2016

brrr

21. jan, 2016

Majas parning

14. jan, 2016

Maja blödde länge det här löpet.vi var på väg att åka flera gånger men valde att vänta då det inte kändes rätt. tillslut åkte vi iallafall dag 16 efter att ha väntat och väntat på ett progesteron provsvar som blev förenat.. halvvägs ringde dom om svaret  och det visade högt värde men det fanns ändå en chans. väl där var båda supervilliga och allt borde gått hur bra som helst men hanen fick inte till det.. vet inte vad det var. han kämpade verkligen och var super på- men inte.. efter 2 tim gav vi upp. då hade jag inte heller nån plan B hane och ingen tid kvar att hitta nån heller.

60 mil på ishala vägar. 4 barnvakter involverade,reskamrat samt min syster som tog hand om Bojan och hennes insulinspruta. allt klaffade.. förstår inte vad som var meningen med det här. 

Jag är såå himla besviken. jag borde åkt tidigare, jag är arg för att jag inte har en tillgänglig veterinär som kan ta provet själv på en gång. det måste skickas iväg.  jag är arg på mej själv att jag inte hade nån plan B och borde åkt tidigare. så inga valpar på Maja i vår.  Nästa gång hon löper är i juli.

 

Inväntar Birjas löp nu som är närsomhelst. Får försöka hålla hoppet uppe nu om henne istället. Jag har en fin hane till henne men en ganska lång resa där också.Nu  håller jag på att kolla på en plan B och C. tänker slänga ut en förmögenhet på progesteronprov. Hon har inga starka löp och är svår att förutsäga hon med.

Snälla när ska oturen ta slut.. har haft otur nu de senaste 2 åren, Före det har ju allt gått som på räls. nu är jag så valpsugen!❤

 

I övrigt så är allt bara fint med oss. lite snoriga och trotsiga barn men inget annat. Min dotter har just fyllt 3 år🤪

Hoppas allt är fint där ute med er alla. gott nytt år på er!🙂