Bild

9. apr, 2012

En trött liten tjej

En trött liten tjej

Dela den här sidan

4 April

4. apr, 2012

Det har varit fasligt kallt. inatt var det minus 6,5!! ursch..

Bojan är i höglöp så huset är avspärrat med grindar. De gick tydligen att hoppa över dem lätt så chrille håller på att förhöja dem.

Isor har velat vara nära bojan hela veckan men bara blivit utskälld av henne, så nu fattar han ingenting när hon plötsligt trycker upp bakdelen mot han och backar runt i huset :) Stackarn..

Han är lite extra gnällig men absolut inte märkvärt stressad eller påverkad av löpet, Mycket skönt. Jag har ju varit lite orolig där. Hade han stått och ylat hela dagarna så hade det nog varit svårt för han att vara kvar här.

Vi har haft grannflickorna här varje dag det sista , de kommer och frågar så snällt om de får gå ut och gå med hundarna. så det blir timslånga promenader och mycket klickerträning här hemma.

Jag har köpt en ny cykel och den har vi också invigt:) Mira och Bojan alltså.

Idag var kennelkonsulenterna här! De var så trevliga och gav flera goda råd. Jag hade ordning på alla papprena och de var nöjda med vad de såg:)

Nu är det snart påsk.. hoppas inte de skjuter allt för mycket raketer i år.

27 Mars

27. mar, 2012

Äntligen riktig vår!!! Vi har varit ute hela dagarna, vårstädat, långpromenader och småutflykter.

Vi klicker tränar mycket. Mira har lärt sej att städa upp leksaker och lägga dem i en korg. Vi tränar att stå och gå fint. att backa. hoppa över hinder och stå på bord.

Isor är jätteduktig men fortafarande höjdrädd. försöker få honom att själv hoppa upp på olika saker men det går lite trögt. hoppas att det ger med sej snart. Jag tänker att det kanske har med spökåldern att göra;)

Nästa helg är det utställning i varberg!!🙂

Nu är det dags att ta fram cykeln!

Bild

27. mar, 2012

Vårstädning på Blåsippebacken

Vårstädning på Blåsippebacken

Bild

27. mar, 2012

Vårstädning

Vårstädning