Hälsningar från systrarna Thilda/Greta och Stella/Gudrun i Göteborgstrakten

14. okt, 2012

Dela den här sidan

Hälsning från Alma/ Gerda i Norge

14. okt, 2012

Hälsning från Morris / Gunnar i Borås

14. okt, 2012

Hälsning från Tova / Gastolina 5 månader på Gotland

14. okt, 2012

Höst

14. okt, 2012

Fina Höstdagar har vi haft i veckan men nu kom åter regnet..

Igår var det bannemej jägare överallt! Till och med i våran grushög satt de.

Jakthundar springer fritt över hela öna så man får passa sej.

När jag var ute med maja och Isor häromdagen kom två drevrar springandes mot oss. Båda mina hundar gömde sej bakom mej när de började skälla på oss. jag röt till på dem så de sprang iväg.

Då tittade mina hundar storögt på mej som om jag helt vann deras respekt för den dagen, de gick sedan finare fot än nånsin resten av den promenaden😋

Idag är dagen då Isor skall få prova på ett nytt hem. 😥

 

De kommer och hämtar honom ikväll. Det kommer antagligen bli jättebra, det är en gård på landet inte så långt härifrån. det finns hästar och flera barn där den yngsta är 12 år och skall träna agility med honom.

Jag tröstar mej med att det bara är på prov men fungerar det bra så kommer han att vara kvar där som foderhund. Jag kommer alltså att ha kvar avelsrätten på honom.

 

Det känns så hemskt för han är så kär i mej, han sover närmast mej och går efter mej hela dagarna. så det kommer inte att bli lätt det här.

Men vi får hoppas att han trivs för det har varit så jobbigt för honom här med alla löptikar.

I övrigt så lunkar allt på i vardagstil. inget särskilt händer men det är väl så när det är hösttider. Vi eldar brasa och myser med ljus varje kväll:)

 

Än så länge är det 3 gårdshundar (utöver mina) anmälda till min dsg träff den 28:e. Hoppas att fler kommer!! NI glömmer väl inte:)

 

PS: Jag har fått lova att använda lite filmer från Thilda och lootus blogg för att inspirera er till att lära era hundar lite trikx! Kolla in under fliken Aktiviteter och lekar! 🤪

En eloge till Nathalie Rosander Gunnarsson! Visst är hon duktig!!